Szolgáltatások

Modern rendezvényhelyszín Debrecenben, teljes körű vendéglátás szolgáltatással.

Tudjon meg többet, kérje egyedi árajánlatunkat!

Családi és baráti rendezvények

A Kazánház kiváló helyszínül szolgál családi és baráti rendezvények lebonyolítására egyaránt. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, ballagásról, vagy bármilyen jellegű családi és baráti összejövetelről, keressenek bizalommal és készséggel állunk rendelkezésükre!

Partik és koncertek

A Kazánház Egyetemi Klub az egyetemi szemeszter idején minden hétfőn egyetemi partit rendez a hallgatók részére. Igyekszünk a vendégeink igényeinek megfelelni, hétről hétre más és más stílusú partit rendezni. A tánctér parti esetén 490 fő befogadására képes. A galérián asztalos és kanapés ülőhelyek alakíthatók ki, ezek kapacitása berendezéstől függően 70, illetve 45 fő.

Céges rendezvények

Tartsa nálunk céges vacsoráját, értekezletét, csapatépítőjét. Teljes körű technikai és vendéglátás szolgáltatást biztosítunk. Vacsorák, és fogadások alkalmával 70 fő számára tudunk ülőhelyet biztosítani egyszerre az épület alsó részében, valamint 30 fő részére a galérián.

Előadások és konferenciák

A Kazánház Egyetemi Klub folyamatosan otthont ad konferenciáknak, szakmai előadásoknak. A multifunkcionális térnek köszönhetően különféle szék és asztal elrendezési típusokat tudunk kialakítani, amelyekkel akár 120 fő leültetése valósulhat meg.

Maximum létszámok a terem berendezésétől függően: