BEMUTATKOZÁS

A Kazánház Egyetemi Klub, amely 2002 óta a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusának szívében várja a diákokat, nem csak egy klub hanem egy történetekkel és emlékekkel teli találkozóhely. Egy hely ahol napközben egy kávé mellett lazíthatsz, hétfő esténként pedig a leghíresebb magyar lemezlovasok és előadók slágereire bulizhatsz.

A Debreceni Egyetem két karának, a Gazdaságtudományi Karral és a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Hallgatói Önkormányzatával karöltve szervezzük meg évről évre a hagyományos Kari Napokat, a Felezést, és a végzős diákok búcsúztatóját, a Sárgulást, mely eseményeknek állandó otthont adunk.

Partnereink között szerepel az Echo Party Production csapata is, akikkel együttműködve számos emlékezetes szalagavató afterpartyt szerveztünk már.

Amennyiben szeretné a helyszínt parti megszervezésére kibérelni, kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

2018 nyarán egy nagyszabású felújításon esett át klubunk, melynek eredményeképpen egy modern és stílusos belső térrel büszkélkedhetünk, tökéletes helyszínt biztosítva több féle típusú rendezvény számára. A modern környezet mellett teljes körű catering szolgáltatást is kínálunk, személyre szabott ajánlatokkal, hogy eseményed minden szempontból tökéletes legyen.

Amennyiben szeretné családi vagy céges vacsoráját nálunk tartani, kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Céges vacsorák, családi összejövetelek, szakmai előadások vagy konferenciák – a Kazánház minden igényt kielégít. Büszkék vagyunk arra, hogy évente számos szakmai és közösségi eseménynek adunk otthont. Rendszeres helyszíne vagyunk a Debreceni Egyetem Üzleti Innovációs Klubjának, Magyar Épület Gépeszek Szövetségének és a NEURON Szoftver rendezvényeinek.

Amennyiben szeretné nálunk tartani céges rendezvényét (elődását vagy konferenciáját , céges évzáró, évértékelő vacsoráját) kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!