BEMUTATKOZÁS

A Kazánház Egyetemi Klub a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus területén fekszik, 2002-ben került átadásra. A klub elsősorban egyetemi klubként üzemel, a fiatalok napközben szívesen töltik itt szabadidejüket egy kávé vagy egy üdítő mellett. A szemeszter ideje alatt hétfőnként kerül megrendezésre egyetemi buli, ahová Magyarország legismertebb lemezlovasait és előadóit hívjuk el hétről hétre. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata és a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Hallgatói Önkormányzata minden évben megszervezi hallgatói számára a Kari napokat, a Felezést, és a végzősök számára a Sárgulást, amelynek helyszíne a Kazánház Egyetemi Klub.

Állandó partnerünk továbbá a BOOM Party Debrecen, számos szalagavató afterpartyt rendeznek meg nálunk. Egyre több rendezvényszervező csapat keres meg és kér fel minket hétvégi rendezvényeik helyszínének.

Amennyiben szeretné a helyszínt parti megszervezésére kibérelni, kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

A 16 éves működésünk alatt többféle rendezvénytípusnak is sikerült otthont adni, a multifunkcionális kialakításnak köszönhetően.

2018 nyarán egy nagyobb lélegzetű felújításnak köszönhetően egy teljesen megújult, modern belső környezetet kapott a klub. A modern belső így kiváló helyszínt kínál különböző családi és céges rendezvényeknek.

A rendezvényeken teljes körű catering szolgáltatást nyújtunk, amelyekre egyedi árajánlatot adunk.

Amennyiben szeretné családi vagy céges vacsoráját nálunk tartani, kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

A modern belső környezetnek köszönhetőn a rendezvényterem kiváló helyszínül szolgál szakmai előadásoknak és konferenciáknak,céges évzáró, évértékelő vacsoráknak, csapatépítő tréningeknek.

Évente számos ilyen rendezvény kerül megrendezésre nálunk, ilyenek például a Debreceni Egyetem Üzleti Innoviációs Klub rendezvényei, illetve nálunk került megrendezésre 2018-ban a Startup Hét Debrecen rendezvénye, amelynek célja a debreceni fiatal vállalkozói és startup ökoszisztéma népszerűsítése és erősítése.

Amennyiben szeretné nálunk tartani céges rendezvényét (elődását vagy konferenciáját , céges évzáró, évértékelő vacsoráját) kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!